Actualul președinte al Consiliului Județean Sălaj, Dinu Iancu-Sălăjanu, câștigă un nou mandat în fruntea administrației județene, potrivit rezultatelor parțiale, bazate pe voturile numărate până în prezent.

Dinu Iancu-Sălăjanu (PNL) a obținut 33,17% din voturi, fiind ales de 33.771 de sălăjeni.

Pe poziția următoare se clasează candidatul PSD, Florin Florian, cu 30,28%, adică 30.829 de voturi.

Poziția a treia este ocupată de candidatul UDMR, Robert Szilagyi, care a obținut 23,25% din voturi ( 23.250 de alegători).

Ambroziu Perneș de la AUR ocupă poziția a patra, cu 11% din voturi, adică 6.225 de alegători.

Candidatul USR, Cosmin Ardelean, a primit 5.383 de voturi, adică 5,29% din totalul voturilor exprimate, fiind pe locul 5, potrivit rezultatelor parțiale.

Pusok Ferenc de la SOS a fost votat de 1.644 de persoane, adică a obținut 1,6% din voturi.

„Mulțumim tuturor sălăjenilor care s-au prezentat la vot, ducând județul într-un onorant top al responsabilității civice.

Mulțumiri se cuvin și celor care ne-au sprijinit și au ales să continuăm împreună proiectul nostru de dezvoltare al Sălajului, casa noastră comună. Încrederea dumneavoastră ne onorează și ne responsabilizează, în același timp, și vă promitem că vom īncerca, atât eu, cât și echipa Partidului National Liberal, să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Rămânem Împreună pentru Sălaj, aproape de sălăjeni!„, a transmis, cu puțin timp în urmă, Dinu Iancu-Sălăjanu, președintele Consiliului Județean Sălaj:

sursa date: rezultatevot.ro