Prezenti la aceste campionate, din Salaj, doar reprezentantii CSM, nu au putut depasi faza grupelor, cu exceptia lui Farkas Szobolcs, calificat direct in grupa de 32 pe baza rezultatelor obtinute in alte concursuri in cursul anului. Daca in anii anteriori si sportivii clasati pe locul doi in grupe intrau pe tabloul principal, la editia din acest an aceasta prevedere nu a mai avut loc. In aceasta situatie, doi zalauani, Sallai Tamas si Dan Mandru, ocupantii pozitiilor II in grupele din care au facut parte, nu au mai ajuns pe tabloul principal. Stefania Pasca a castigat grupa, dar a pierdut in meciul decisiv de intrare intre primele 16 sportive, jucand in grupa de consolare, unde s-a clasat pe locurile 3-4. Farkas a castigat partida cu un calificat din grupe, apoi a pierdut la constanteanul Pletea, in final clasandu-se pe locul 12.
• Pentru tenismenii de la CSM Zalau urmeaza Memorialul „Alexandru Verzar” de la TG.Mures, din data de 31 octombrie, la care vor participa copiii de 8-10 ani si juniorii III (11-13 ani).
• Andrada Vincze este in pregatire la Constanta, in vederea participarii la Balcaniada de la Bursa (Turcia), care vor avea loc in perioada 29 octombrie- 1 noiembrie a.c. Sportiva din Zalau va juca la echipe, individual, dublu fete si dublu mixt. Ea se afla la Constanta din data de 25 octombrie.