-Dintre toate, surpriza cea mai mare a fost consemnata in intalnirea Steaua-Urziceni, scor 0-1.Echipa din Ghencea venea dupa o suita de sase partide fara infrangere, cu Bergodi la carma. De data aceasta n-a mai fost sa fie si campioana en-titre dintr-un orasel de provincie nu s-a dezmintit nici de aceasta data. Artizanul acestei echipe este, fara indoiala, antrenorul Dan Petrescu, cel care confirma si-n calitate de tehnician nu numai de fost mare jucator din generatia de aur a fotbalului romanesc.
-Si succesul Gazului Metan la International Curtea de Arges nu iese din sfera surprizelor: International venea dupa un succes de rasunet in Groapa, etapa trecuta, iar Gaz Metan a ramas pe prima scena fotbalistica a tarii doar prin conjuctura, retrogradarea de catre FRF a echipei FC Arges Pitesti.
-Dinamo s-a razbunat, pentru infrangerea din etapa trecuta, pe Ceahlaul Piatra Neamt, proaspat promovata si care anunta inainte de meci ca va calca in picioare haita de caini. Eh, nu s-a potrivit vorba de acasa cu realitatea din… targ (de pe teren).
-In derbyul oltean, castig de cauza, 2-0, au avut-o oltenii de la Craiova, care au invins Pandurii lui Sorin Cirtu, un specialist in a-si pune echipa cu fundul in poarta, dupa zicala pe aici nu se trece.
-In etapa a IV-a se remarca doua intalniri de gradul 0: Dinamo-CFR Cluj si Unirea Urziceni-FC Timisoara.
Pana atunci, azi, 18 august, vom vedea la TVR 1, de la ora 21,45, meciul preliminar de Liga Campionilor, dintre FC TIMISOARA si echipa germana VfB STUTTGART. In asemenea intalniri ne putem da seama de valoarea fotbalului romanesc. De aceasta data sa le tinem pumnii timisorenilor