noiembrie 27, 2022

Rezultat de egalitate la debut pentru juniorii A de la CS Atletic Zalău

Sâmbătă, 19 august a debutat un nou sezon al Campionatului Naţional de Juniori Republicani. La startul noului sezon, judeţul Sălaj are tot două echipe, una la juniori A şi alta la juniori B. Cu toate că FC Zalău s-a desfiinţat, începând din acest an, CS Atletic Zalău are o echipă reprezentantă şi la juniori A.

O altă diferenţă faţă de sezonul trecut este locul de desfăşurare al meciurilor de pe teren propriu al grupării sălăjene. Dacă în sezonul trecut, CS Atletic şi-a disputat meciurile de “acasă” pe Stadionul din Crasna, în noul sezon, zălăuanii au debutat pe Stadionul din Treznea.

Astfel, sâmbătă a fost programată prima etapă, iar CS Atletic a primit vizita Olimpiei Satu Mare. De la ora 16.00, juniorii A, conduşi de pe margine de Călin Pop au fost primii care au evoluat.

Pe o căldură infernală, sub privirile a peste 100 de spectatori a debutat meciul. Prima repriză a fost destul de echilibrată cu ocazii de ambele părţi. Totuşi, la cabine s-a intrat cu un scor alb, însă în chiar ultimul minut al primei reprize, Olimpia Satu Mare a rămas cu un om în minus, după ce un jucător a fost eliminat pentru două cartonaşe galbene.

În aceste condiţii, în partea secundă, CS Atletic Zalău a atacat cu toate liniile şi a dominat repriza. La 10 minute de la reluare, zălăuanii puteau egala, însă şutul lui Laurenţiu Chiş din lovitură liberă a atins bara transversală. Au mai fost câteva incursiuni pe partea dreaptă a lui Gabriel Lăcătuş, însă fără rezultat.

Acelaşi Laurenţiu Chiş a mai avut o lovitură liberă, însă şi de această dată şutul său a lovit doar bara transversală. În ultimele minute al partidei, Olimpia Satu Mare a reuşit să înscrie, însă golul a fost anulat, pentru un fault în atac.

A venit şi ultimul fluier al arbitrului şi jocul s-a terminat la egalitate, scor 0 – 0. Având în vedere că echipa s-a format în această pauză competiţională, iar mai mulţi jucători de la FC Zalău s-au alăturat proiectului Atletic, putem spune că este un rezultat echitabil şi un rezultat care dă speranţe sălăjenilor pentru etapele care urmează.

CS Atletic Zalău – Olimpia Satu Mare 0 – 0

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *