octombrie 3, 2022

Rezmives Calin din Sig a fost arestat dupa ce a dat sapte spargeri la casele oamenilor

Cea mai tare lovitura a fost de aproape 6.000 de euro

rn

Rezmives Mircea Calin, de 24 de ani, din comuna Sig, a fost retinut de politisti si propus luni, 26 noiembrie, pentru arestare preventiva, dupa ce a patruns in mai multe locuinte de pe raza comunei, de unde a sustras diferite sume de bani si bunuri.
"Cercetarile efectuate de politistii Sectiei 6 Politie Rurala Crasna au stabilit ca, in data de 23 noiembrie, acesta a patruns in locuinta unui barbat, iar dintr-un sertar a sustras suma de 5.850 de euro. in continuarea documentarii activitatii infractionale a rezultat faptul ca tânarul a mai comis inca sase fapte de furt din locuinte, de unde a sustras bani si bunuri (articole de imbracaminte, unelte agricole etc.), cauzând un prejudiciu de aproximativ 2.100 de lei. Toate faptele au fost comise pe timp de zi, in perioada 15 octombrie – 23 noiembrie. Din totalul prejudiciului cauzat s-a recuperat aproximativ 75%. in baza ordonantei de retinere emisa de politisti, cel in cauza a fost retinut la data de 25 noiembrie, iar luni, 26 noiembrie, a fost prezentat Judecatoriei Simleu Silvaniei cu propunere de arestare preventiva sub aspectul comiterii infractiunii de furt calificat. Instanta a emis mandatul, acesta fiind depus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj", a informat Politia.

rn

Primarul comunei Sag, Florian Bonte, ne-a declarat ca din comunitatea de 800 de romi din satul Mal, de unde este si Rezmives, doar o mica parte sunt predispusi la rautati.
"Este vorba de un tanar de etnie roma din comunitatea de romi din satul Mal. Comunitatea de romi numara 800 de suflete. Doar o mica parte din ei creeaza probleme si fura. Politia stapaneste bine acest fenomen pe raza comunei noastre", spune primarul.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.