Rezident la Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău

Tinerii iubitori de fotografie sunt invitați să lucreze alături de specialiști în vederea realizării unei arhive foto-video și a unei expoziții despre municipiul Zalău.

În cadrul platformei ,,Artiști la Muzeu. Platformă de Creație și Educație prin Artă” lansată în 2019, Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău scoate la concurs o rezidență de cercetare și creație artistică pentru tinerii artiști pasionați de fotografia documentară și filmul documentar, interesați să lucreze, timp de o lună, alături de echipa instituției.

Rezidența vizează documentarea foto-video a municipiului Zalău, în vederea realizării unei arhive foto-video și a unei expoziții. Rezidentul va beneficia de o bursă de 5.000 de lei brut, cazare și un buget pentru cheltuieli cu materialele necesare desfășurării activității.

Limita de vârstă pentru înscrierea în concurs este 35 de ani.

Cei interesați sunt invitați să trimită pe adresele de e-mail artistilamuzeu@gmail.com și muzeul.zalau@gmail.com o scurtă biografie, o propunere de proiect pentru perioada de rezidență și un document PDF cu cel mult zece fotografii documentare realizate.

Termenul limită pentru depunerea candidaturilor este 10 august. Juriul, compus din angajați ai muzeului și beneficiarul rezidenței din 2019, va decide câștigătorul până la sfârșitul lunii august, iar numele acestuia va fi anunțat în data de 1 septembrie.

About Author

3 Replies to “Rezident la Muzeul Județean de Istorie și Artă Zalău”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *