noiembrie 27, 2022

Revolta tardivă a păcăliților

După ieșirea la suprafață a măsluirii păcănelelor, mulți împătimiți ai acestui joc de noroc sunt revoltați peste poate pentru faptul că au pierdut sume de bani, unii chiar averi la aparatele care clănțăneau ispititoare. Unii dintre ei s-au adresat procurorilor de caz, nu pentru a-și recupera banii, că acest lucru nu se poate întâmpla, ci mai mult pentru a-și descărca sufletul, pentru a răbufni pentru nedreptatea care li s-a făcut, pentru înșelătoria care li s-a aplicat, pentru cacealmalele care li s-au tras. Aparatele de jocuri de noroc nu dădeau câștiguri clienților sau dădeau din când în când câte “un praf în ochi” pentru a-i întărâta ori a le da speranțe, cei drept deșarte. Grosul mergea la membrii mafiei, care le mai ungeau ochii și patronilor de localuri cu un 30 – 40 la sută. Jucătorul de rând aștepta să vină stop_coloana ziua cea mare. Ea întârzia mereu pe drum, până clientul ajungea la fundul sacului. Unii se împrumutau la prieteni sau la bănci, numai că aparatul de jocuri electronice refuza sistematic să le ofere posibilitatea scăpării de datorii.
De cealaltă parte, șmenarii așteptau prada. La sfârșit de lună făceau calculele cu cât le revine de la toți “fraierii” care au jucat. Își burdușeau buzunarele și seifurile. Abia acum, când au aflat cum au fost jecmăniți, miile de jucători din Sălaj se revoltă. E prea târziu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *