Revista Caiete Silvane a ajuns la 200 de ediții

0
74

A apărut ediția online a numărului 200 al revistei Caiete Silvane, publicație editată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, Consiliului Județean Sălaj și Primăriei municipiului Zalău. Ediția tipărită va fi distribuită începând de vineri, 17 septembrie, urmând să fie prezentată în cadrul celei de-a 13-a ediții a Zilelor revistei (22-24 septembrie, la Zalău și în județ).

„Revista noastră a ajuns la numărul 200. Din februarie 2005, de 16 ani și șapte luni, încercăm să realizăm o publicație culturală serioasă. La Zalău, în județul Sălaj. (…) Cu speranță, încredere, muncă vom ajunge și la 20 de ani. Le mulțumesc și pe această cale tuturor celor care își aduc contribuția la facerea <Caietelor Silvane>” (redactori, colaboratori, instituții publice sălăjene). Marcăm apariția numărului 200 prin acest grupaj, prin organizarea celei de-a 13-a ediții a Zilelor revistei (în 22, 23 și 24 septembrie 2021, la Zalău și în județ; anul trecut și în primăvara acestui an, nu am reușit organizarea lor din pricini de pandemie) și prin editarea și tipărirea cărții „Caiete Silvane – 200. Indice bibliografic” (Editura „Caiete Silvane”, 2021). Sunt convins că împreună cu Asociația Scriitorilor din Județul Sălaj, Cenaclul literar „Silvania”, sub egida Uniunii Scriitorilor din România, a Consiliului Județean Sălaj și a Primăriei municipiului Zalău, cu toți cei care (mai) cred în cultură, putem să pășim în continuare pe drumul gândit în urmă cu aproape 17 ani. Repet, la final, un truism: o publicație (mai ales culturală) nu poate trăi fără cititori. <Caiete Silvane> a rezistat și pentru că a avut și are cititori! Vom veghea pe mai departe și la acest aspect important”, spune Daniel Săuca, redactor șef al publicației.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.