februarie 9, 2023

Restricții suplimentare la Mirşid, Bobota, Bocșa şi Meseşenii de Jos

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Sălaj a adoptat, joi, patru hotărâri prin care s-au aprobat planurile de măsuri suplimentare pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu noul coronavirus SARS-CoV-2 în comunele Mirşid, Bobota, Bocșa şi Meseşenii de Jos.

Portul măştii devine obligatoriu în toate spațiile interiore şi exterioare. De asemenea, pentru intervalul orar 20:00-05:00, circulația persoanelor în afara locuinței/ gospodăriei este interzisă în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică, fără motive bine întemeiate.

În cele patru comune este interzisă desfășurarea de reuniuni cu prilejul unor sărbători, aniversări, petreceri în spații închise și/sau deschise, publice și/sau private; organizarea de evenimente private (nunți, botezuri, mese festive etc.) în spații închise și/sau deschise; organizarea piețelor pentru produse nealimentare, a târgurilor, oboarelor, iarmaroacelor și piețelor de vechituri în spații închise.

La Mirșid, rata de infectare cu coronavirus este de 7.32/1000 de persoane, la Bobota e 7.03/1000, la Meseșenii de Jos 5.71/1000, iar la Bocșa a ajuns la 5.35/1000.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut