Restricții de circulație pe Simion Bărnuțiu și Voievod Gelu

Lucrările de asfaltare pe străzile Simion Bărnuțiu și Voievod Gelu impun restricții de circulație în municipiu, joi și vineri. În vederea așternerii stratului de uzură, joi, 15 iulie, pe strada Simion Bărnuțiu se va circula cu restricții de la intersecția cu strada Locotenent Colonel Pretorian până la Liceul Tehnologic “Voievodul Gelu”, iar vineri, 16 iulie, vor fi restricții pe strada Voievod Gelu.

În perioada execuției lucrărilor, circulația rutieră va fi dirijată de Poliția Locală.

În perioada de execuție a lucrărilor, șoferii trebuie să elibereze strada și parcările de mașinile staționate pe aceste porțiuni de drum.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.