noiembrie 27, 2022

Reprezentantul Csikszereda in Salaj demisioneaza!

Pornit cu mari sperante pentru Barcau Nusfalau, proiectul de parteneriat cu Academia de Fotbal a Tinutului Secuiesc a detonat in primele zile ale inceputului de an .Potrivit unor surse din interiorul clubului Barcau Nusfalau se intentioneaza retragerea investiturii de Director Sportiv al lui Stanciu Rudolf, in fapt reprezentantul Academiei din Miercurea Ciuc .Tot potrivit acestor surse interne din club Stanciu ar fi facut lucruri impresionante in dezvoltarea si organizarea fotbalului la juniori.Aceasta ascensiune al unui tip originar din vechiul CS Crasna, desfiintat tot prin jocuri de culise, nu ar fi fost pe placul unor persoane din anturajul CS Barcau . La sfarsit de an 2019, " Rudy " a organizat chiar o Gala a Fotbalului cu juniorii la Nusfalau dar nimeni din conducerea clubului CS Barcau Nusfalau nu a participat desi parintii copiilor asteptau acest lucru.

rn

Potrivit unor persoane din mediul fotbalistic din Crasna, Stanciu ar urma sa infiinteze un nou club la Crasna, profil doar juniori si un proiect nou, solid cu Miercurea Ciuc.Totodata va inchide si capitolul cu Barcau Nusfalau. Ramane de vazut cine va fi desemnat sa se ocupe de jucatori, materiale sportive si legatura efectiva cu antrenorii si parintii copiilor de la grupele infiintate.Competitiile cu juniorii vor trebui continuate cu returul .
Noul proiect de la Crasna, spun sursele, ar consta in reabilitare si pregatire teren pentru competitii, teren sintetic in apropiere si creearea fondului de jucatori juniori din zona care sa fie inrolati la noul club.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *