Reparații in școlile din Zalau

Viceprimarul Balajel va chema directorii de școli și va sta cu ochii pe ei sa faca treaba


Primaria Zalau s-a apucat serios de treaba și în ceea ce privește insfrastructura școlara din oraș. Din dispoziția primarului Ionel Ciunt au fost alocați 1.283.000 de lei catre 15 unitați de învațamânt din Zalau pentru a se dota școlile și a se reabilita toate terenurile unitaților de învațamânt din oraș, astfel încât în septembrie elevii sa se poata întoarce în condiții confortabile la școala. Cel care se va ocupa de realziarea acestor investiții la școlile din oraș este viceprimarul Teodor Balajel.
“L-am desemnat pe domnul viceprimar Teodor Balajel sa se ocupe de proiectul privind lucrari de reparații la școlile din oraș. Exista bani, suma este mare, de 1.283.000 de lei. Chiar zilele acesta vom convoca la primarie toți directorii de școli pentru a le reaminti ca au bani și ca trebuie sa se ocupe de reabilitarea școlilor. Sunt incluse în proiect 15 unitați de învațamânt. Pentru ele sunt bani pentru a se împrejmui curtea școlii, pentru a se asfalta curțile, trotuarele, pentru a se asfalta și reabilita terenurile de sport, pentru geamuri, banci și tot ce mai au nevoie. Vreau ca la 1 septembrie lucrarile sa fie terminate. Ca de exemplu, lucrari masive se vor face la Coelgiul Tehnic Alesandru Papiu Ilarian, la Liceul Sportiv, dar și la alte unitați de învațamânt. Și ca sa vedeți ca ma țin de promisiunile din campania electorala, la Liceul de Arta și la Școala Simion Barnuțiu avem în plan ca pâna la 1 septembrie sa deschidem cabinete medicale școlare, exact așa cum am promis zalauanilor în campania electorala. Știu cât e de greu pentru parinți sa se ocupe ei de dotarea salii de clasa unde le învața copiii și de aceea am ales aceasta soluție”, a spus Ionel Ciunt.
“Ma voi apuca de treaba, voi convoca directorii de școli, voi sta cu ochii pe ei. Pâna când începe școala trebuie sa se finalzieze aceste lucrari. Bani sunt, nu e nicio problema. Și nu vor putea spune ca nu fac, pentru ca îi punem la treaba”, subliniaza și Teodor Balajel.

 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *