octombrie 7, 2022

Rematul da trei voleibalisti nationalei

Toate echipele de pe prima scena a voleiului masculin romanesc au demarat pregatirile in vederea sezonului 2011 – 2012. Insa unele echipe vor fi lipsite de cativa jucatori importanti, deoarece au raspuns „afir-mativ” convocarii la echipa nationala. „Tricolorii” si-au stabilit cartierul general la Baia Mare, acolo unde se vor pregati pentru dubla cu Olanda, de pe data de 27 august, ce conteaza pentru dubla eliminatorie pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Londra. Campioana Romaniei, Remat Zalau, are trei jucatori convocati la nationala, este vorba despre Razvan Mihalcea, Adrian Feher si Mihai Maries. Chiar daca a evoluat mult prea putin in sezonul precedent, Maries a fost convocat sub tricolor. Intr-o situatie similara este si Dan Borota, care si-a incheiat conturile in aceasta vara cu Remat Zalau. Baimareanul, desi nu a semnat un alt acord cu vreo echipa, este si el in lotul pentru dubla cu Olanda. Din lot nu putea lipsi nici zalauanul Adrian Gontariu, care s-a remarcat in Liga Europeana din aceasta vara. Cum selec-tionerul Stelian Moculescu va absenta cateva zile, antrenamentele vor fi conduse de catre secundul zalauan Aurel Vlaicu, care a programat cate doua antrenamente pe zi.
Lotul Romaniei
Coordonatori: Cristian Bartha si Vlad Moisa; Centri: Sergiu Stancu, Fabian Birau, Radu Began si Razvan Mihalcea; Extreme: Bogdan Olteanu, Florin Voinea, Dan Borota si Robert Tutea; Universali: Adrian Gontariu si Mircea Roman; Libero: Adrian Feher si Mihai Maries; Antrenori: Stelian Moculescu (principal) si Aurel Vlaicu (secund).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.