septembrie 29, 2023

REMAT Zalău intră in focul meciurilor oficiale

0

Perioada de preparative in perspectiva noii ediţii de campionat şi participării echipei Remat in Liga Campionilor s-a incheiat cu turneul mai puţin reuşit din Slovenia. Din păcate, in ultimele meciuri “libero”-ul Adrian Feher s-a accidentat şi s-ar putea ca in primele etape de campionat să fie indisponibil. Pe postul lui a fost folosit Dan Borota, ceea ce este o mare pierdere avand in vedere aportul decisiv in fazele de atac ale lui Borota. Se speră intr-o revenire cat mai rapidă a titularului de post “libero” in joc.
Fanii echipei de volei se vor putea intalni cu favoriţii in această săptămană, cu prilejul primei etape, care va avea loc sambătă, 2 octombrie, de la ora 17,00, cand REMAT va intalni in Sala Sporturilor din Zalău pe VCM LPS Piatra Neamţ, echipă care a fost mai mereu o “nucă” tare pentru orice adversar.
In această etapă mai sunt programate meciurile: Steaua Bucureşti- CSMU LPS Suceava, Dinamo Bucureşti- Torpi MS City AS Tg. Mureş, “U” Cluj- Ştiinţa Explorări Baia Mare, SCMU Craiova- Unirea Dej, Remat Zalău- VCM LPS Piatra Neamţ.
In perioada 15-18 octombrie va avea loc şi primul turneu din cadrul Cupei Romaniei, la care Remat Zalău va intra direct in sferturi, la Baia Mare, cand va intalni pe invingătoarea din intalnirea CSMU Craiova- “U” Cluj.
Debutul in Liga Campionilor Europeni a echipei noastre este programat pe data de 17 noiembrie, cu meciul de pe propriul teren, in care va intalni campioana Poloniei, PGE Skra Belchatow.
REMAT Zalău va avea echipă şi in A2

In vederea creşterii valorilor şi menţinerea in activitate a foştilor jucători de la CSS Zalău, Clubul de Volei Remat Zalău, in colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Zalău au hotărat inscrierea in cea de-a doua competiţie naţională a celei de a doua echipe, in A2. Aşa cum ne declara tehnicianul care se va ocupa de această echipă, prof. Dan Predescu, care este şi secund la CSS Zalău, prima intalnire amicală a fost programată săptămana trecută, joi, in compania campioanei naţionale de juniori I, LAPI Dej, meci incheiat cu victoria zălăuanilor cu 3-2.
Azi, la Dej va avea loc meciul revanşă, prilej de sudare şi inchegare a relaţiilor de joc intre componenţi “noii” echipe, din care fac parte foşti jucători la CSS Zalău care şi-au incheiat activitatea de juniorat, dar şi unii componenţi cu dublă legitimare la CSS sau Remat I şi II.
La intrebarea noastră, care este componenţa acestei echipe de perspectivă, Dan Predescu ne-a oferit următoarea listă de jucători: Radu PREDESCU, Ionuţ SILAGHI, Mihai CIUPE, Mihai CRISTEA, Florin CIOBANU, Adrian PANTEA, Adrian POP, Raul MASTAN, Sergiu POP, Vlad TAMBA, la care se vor mai alătura alte două nume, printre care Gheorghe PURCAR, care in prezent se pregăteşte cu Torpi Tg.Mureş, cel de-al doilea urmand să fie clarificat in cel mai scurt timp.
De amintit că marea majoritate a jucătorilor acestei echipei au făcut parte din echipa care a caştigat anul trecut medalia de bronz la Campionatul naţional de juniori I de la Baia Mare. Peste două săptămani echipa va incepe campionatul A2. Vom reveni.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut