februarie 5, 2023

Remat Zalau-Tomis Constanta in Cupa Romaniei

Dupa ce a trecut de Torpi Targu Mures in prima etapa, fara emotii, cu doua victorii clare (3-0 acasa, 3-0 in deplasare), echipa antrenata de Dragan Djordjevic si Aurel Vlaicu, Remat Zalau a cazut la tragerea la sorti de luni, cu campioana Romaniei si liderul campionatului, Tomis Constanta.Prima mansa se va disputa la Zalau, in 28 ianuarie, la Sala Sporturilor din Zalau, iar returul peste o saptamana, pe 4 februarie, la Constanta. Etapa a doua a Cupei Romaniei se prezinta astfel: Steaua Bucuresti-Unirea Dej, Constam Buzau-Dinamo, U Cluj-LPS Piatra Neamt si Remat Zalau-Tomis Constanta. Intr-o partida de pregatire inaintea inceperii campionatului, Remat Zalau a pierdut la Baia Mare, in fata |tiintei, cu scorul de 3-2 (25-22, 17-25, 25-18, 22-25, 15-13). La Remat Zalau au debutat si cele trei achizitii pe care echipa de la poalele Mesesului i-a adus la Zalau: Sergiu Ilies, Vladan Alexic si Mircea Ciortea.
Remat Zalau-Marius Ciortea, Adrian Gontariu, Alexander Milcov, Filip Despotovski, Daniel Todoran, Sergiu Ilies, Cristian Cadar, Vladan Alexic. Antrenor principal, Dragan Djordjevic, antrenor secund, Aurel Vlaicu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut