Regizorul Tudor Giurgiu, impresionat de serviciile Aquarel Zalău

Regizorul Tudor Giurgiu, împreună cu actorii Emilian Oprea și Cătălin Herlo, ajunși la Zalău pentru proiecția specială a filmului “Libertate”, care a rulat la Scala marți seara, au ales să se cazeze la Centrul de sănătate și relaxare Aquarel.

După o seară de film plină de emoții și aplauze din partea spectatorilor zălăuani care au umplut sala de la Cinema Scala, după dialogul cu toți cei care le-au adresat întrebări referitoare la film, Tudor Giurgiu și echipa sa au ales să se cazeze și să se relaxeze la Aquarel Zalău, unde au beneficiat de servicii de cazare, masă și relaxare de calitate excelentă.

Preparatele culinare oferite la Bistro Aquarel, cazarea în condiții de cinci stele și relaxarea la spa, profesionalismul echipei, serviabilitatea și calitatea produselor și serviciilor l-au determinat pe îndrăgitul regizor să lase un feedback prețios.

”M-am simțit extraordinar la Aquarel, hotelul e minunat, atmosfera plăcută, a fost o ședere extrem de frumoasă. Felicitări, de abia aștept să revin!”, a fost mesajul regizorului Tudor Giurgiu.

🎬 Trailer – https://fb.watch/mAoQTwBtJb/

Vă amintim că Libertate este unul dintre cele mai așteptate și discutate filme românești ale anului. În haosul și panica generate de protestele mulţimii împotriva autorităţilor, o unitate de miliţie devine ţinta unui asalt violent care degenerează într-o confruntare sângeroasă între soldaţi, miliţieni, securiști și civili. Încercând să scape de asediu, căpitanul de miliţie Viorel (Alex Calangiu) e capturat și acuzat că e terorist. Din distribuția filmului fac parte actorii Alex Calangiu, Cătălin Herlo, Ionuț Caras, Iulian Postelnicu, Alexandru Papadopol, Leonid Doni, Andi Vasluianu, Cuzin Toma, Mirela Oprișor, Alex Bogdan, Marius Manole, Ștefan Iancu. Scenariul este scris de Cecilia Ștefănescu și Tudor Giurgiu, după o idee de Nap Toader, iar regia îi aparține lui Tudor Giurgiu.

https://fb.me/e/6RQaCM98P

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *