septembrie 28, 2023

Registrul Auto Român înființează “masa verde” pentru rezolvarea amiabilă a litigiilor

0

Inspectorii RAR au implementat o soluție nouă pentru rezolvarea litigiilor dintre operatorii economici din piața auto și petenții nemulțumiți de prestarea serviciilor.

Deoarece interesul principal al unui petent este acela de a rezolva o situație care a stat la baza reclamației, RAR propune o modalitate alternativă de soluționare a litigiilor cu operatorii economici autorizați tehnic RAR, care poate salva tuturor timp și resurse: concilierea.

Prin urmare, înainte ca inspectorii RAR să meargă în control și să gestioneze speța, situație care necesită mai mult timp, echipele RAR-DSP pot ajuta în a media rapid litigiul dintre petent și reclamat.

Pe site-ul www.rarom.ro , la secțiunea „petiții și reclamații operatori economici” puteți opta, din 22 iunie, pentru conciliere. Dacă preferați varianta amiabilă, atunci când faceți o reclamație, bifați căsuța: “Da, vreau conciliere!” și inspectorii RAR vor contacta părțile implicate și vor media litigiul, astfel încât să se găsească și să se implementeze cea mai bună soluție de rezolvare a problemei.

Soluția menționată poate fi aplicată pentru orice persoană sau entitate care reclamă la RAR nereguli care privesc activitățile din piața auto ce țin de reparații care, sub o formă sau alta, au încălcat legea!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut