Recunoștința unei fiice: “Medicul Gabriel Găvriluţ i-a redat tatălui meu șansa la viață”

Se spune că sănătatea este cea mai mare bogăție a omului. Iar atunci când ea ne este pusă în pericol, un medic bun și dedicat poate face diferența între viață și moarte.

O familie care a trecut prin momente dificile, după ce tatăl a ajuns la spital în stare gravă, a ținut acum să mulțumească, prin intermediul publicației noastre, medicului Gabriel Găvriluţ, cel care l-a îngrijit și l-a ajutat să se reîntoarcă acasă, sănătos.

Redăm, integral, scrisoarea de recunoștință primită de la familia Nicoară.

“În acord total cu ceea ce se scria zilele trecute despre doamna doctor Amalia Găvriluţ, am dori să aducem și noi public mulţumiri personalului de pe Secţia Pneumologie a Spitalului Județean de Urgenţă Zalău pentru intervenţia avută în cazul tatălui nostru, căruia d-nul doctor Gabriel Găvriluţ, împreună cu echipa medicală de pe secţie, i-au redat o nouă şansă la viaţă.

La mijlocul lunii noiembrie a anului trecut, tatăl nostru a ajuns în stare critică la Urgența Spitalului Județean de Urgență Zalău. Acolo, după numeroase investigații, a fost transferat pe secția Pneumologie a spitalului, unde a fost preluat de dr. Gabriel Găvriluț, căruia îi mulțumim pe această cale. Chiar dacă analizele preliminare indicau o stare precară de sănătate, cu o afecțiune pneumologică extrem de gravă, odată internat, sub atenta monitorizare a personalului de aici și cu o schemă de tratament potrivită prescrisă de d-nul doctor, rezultatele bune au început să apară. Trei săptămâni a durat spitalizarea, iar îmbunătățirile s-au văzut de la o zi la alta.

Pe lângă intervenția directă și interesul manifestat de d-nul doctor, recuperarea a fost posibilă și datorită unei sporite griji manifestate de către asistentele și infirmierele de la secția Pneumologie, cărora le îndreptăm aprecieri și mulțumiri pentru interesul și grija crescută pe care au manifestat-o permanent pe parcursul spitalizării.

Dacă în momentul internării, fiind informați despre rezultatele analizelor, eram sceptici cu privire la evoluția stării de sănătate a tatălui nostru, luminița de la capătul tunelului a apărut odată cu administrarea tratamentului de către d-nul doctor, iar la trei săptămâni distanță, la externarea din spital, putem să afirmăm că azi reușim să ne mai bucurăm împreună de viață datorită intervenției d-nului doctor și a echipei de profesioniști de pe secția de Pneumologie a Spitalului Județean de Urgență Zalău.

Mulțumiri și aprecieri din partea familiei Nicoară!”

About Author

One Reply to “Recunoștința unei fiice: “Medicul Gabriel Găvriluţ i-a redat tatălui meu șansa la viață””

  1. Cu tot respectul pt dl dr Gavriluț și pt echipa lui subscriu și eu celor de mai sus.
    Tatăl meu a fost tratat și salvat de către dl dr Gavriluț acum câțiva ani și datorita d-lui dr ne am mai bucurat împreună mai bine de 10 ani
    Menționez că pe lângă schema de tratament extrem de meticulos gândită, empatia, vorba calda și incurajarile transmise au făcut ca tatăl meu sa nu renunțe.
    Mult respect si multă sănătate dl dr și echipei sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *