O zălăuancă, fostă pacientă la Secția de Pneumologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Zalău, a dorit neapărat să transmită un mesaj de mulțumire personalului medical grație căruia și-a recăpătat sănătatea. Femeia spune că a fost extrem de bine îngrijită, iar atitudinea cadrelor medicale a fost exemplară. A ținut să își arate recunoștința în mod special față de medicul Amalia Găvriluț, un profesionist desăvârșit.

Redăm integral scrisoarea pe care am primit-o la redacție de la Maria Turian.

„Vă mulțumesc din toată inima, mult stimabilă dnă. doctor Găvriluț! Fără eforturile, grija și profesionalismul dvs., nu era posibil să mă recuperez atât de rapid! Sunteți un om minunat cu ajutorul căruia, eu și mulți alți pacienți, am prins la viață! Vă sunt recunoscătoare și vă mulțumesc pentru tot!

Totodată țin să mulțumesc și personalului de la secția de pneumologie pentru dăruirea, calmul, bunătatea cu care trec, asemenea unor <albinuțe>, pe la patul pacienților și care știu să aline orice durere cu zâmbetul pe buze, pentru devotamentul cu care au grijă de fiecare pacient în parte. Personal care este deosebit de bine instruit, are o cultură aparte și atitudini frumoase în relațiile de îngrijire cu pacienții. Am remarcat aceste calități din prima zi și am văzut cum știu când să intervină, fără să le spună cineva ce trebuie făcut, este foarte atent, grijuliu și are o responsabilitate înaltă.

Mulțumesc încă odată!”, spune Maria Turian.