Recital de muzică clasică la Zalău

0
233

Direcția Județeană pentru Cultură Sălaj vă invită să participați la un concert excepțional de muzică clasică, organizat în contextul Zilei Culturii Naționale. Evenimentul va avea loc în Sala Transilvania, miercuri, 19 ianuarie, începând cu ora 18.00.

ROMANIA UNIVERSALIS este un proiect cultural original, accesibil și deosebit de atractiv, care își propune să marcheze diversitatea și identitatea culturii române. Evenimentul este prezentat de către doi dintre cei mai activi și apreciați tineri muzicieni români – violonista Diana Jipa și pianistul Ștefan Doniga – realizează, în perioada 15 – 22 ianuarie, cu prilejul Zilei Culturii Naționale, un turneu de 5 recitaluri gratuite pentru public, cu un program inedit, cuprinzând lucrări muzicale semnate de compozitori români de diferite origini etnice. Vor fi, așadar, prezentate creații de George Enescu, Walter Klepper, Alfonso Castaldi, Mihail Jora, Eugen Doga, Bela Bartok, Theodor Rogalski și Hilda Jerea, partituri care acoperă peste 130 de ani de istorie muzicală românească.

Accesul este gratuit în sala de spectacole, dar se va face cu respectarea măsurilor sanitare impuse: purtarea măștii de protecție și prezentarea certificatului verde.

LĂSAȚI UN MESAJ

NOTA: sunt interzise injuriile, incitarile la ura ori violenta, cuvintele obscene si atacul la persoana.

Publicatia „Graiul Salajului” nu raspunde pentru opiniile postate in rubrica de comentarii, responsabilitatea formularii acestora revenind integral autorului comentariului.

Orice persoana care se considera prejudiciata de continutul unui comentariu, are posibilitatea sa solicite stergerea comentariului respectiv, in baza unei cereri in acest sens, transmise pe adresa de email a redactiei, graiulsj@unisys.ro.

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.