septembrie 30, 2022

Razvan Stefanescu vine din nou in Zalau

Strange semnaturi pentru a putea candida ca independent la alegerile europarlamentare din luna mai

rn

Razvan Stefanescu, romanul care a provocat anul trecut un fenomen dupa ce si-a inmatriculat masina cu "MU!E PSD", vine in Zalau. A mai fost si anul trecut, cand a facut valva cu masina lui cu mesaj. Acum strange semnaturi de la cei care doresc sa-l sustina. Romanul care munceste in Suedia si si-a castigat notorietatea pentru placutele anti-PSD, candideaza la europarlamentare, ca independent.

rn

"In speranta ca veti fi alaturi de mine în campania strângerii de semnaturi va fac cunoscut traseul. 4 Martie Craiova, Tg-Jiu; 5 Martie Sibiu; 6 Martie Cluj Napoca; 7 Martie Oradea, Zalau; 8 Martie Dej, Bistrita, Tg Mures; 9 Martie Brasov", este anuntul facut pe pagina personala de facebook.

rn

"Am luat decizia de a candida independent la alegerile (…) pentru Parlamentul European, asta dupa multe gândiri si razgândiri. Am decis sa fac acest pas pentru ca NU sunt multumit de calitatea oamenilor care îi reprezinta pe români în fata Europei, pentru ca m-am saturat sa fim mintiti si pentru ca îmi doresc sa fac mai mult pentru noi. Vreau ca noi toti, cei din Diaspora, sa fim si mai uniti, mai ales acum când tara noastra, pe care am fost obligati s-o parasim, trece prin clipe cumplite. Vreau sa putem vota liber, fara sabotaje de genul celor din 2014, sa ajutam macar cu un simplu vot România. Stiu ca va fi greu, si asta pentru ca legislatia electorala din România spune ca o persoana care vrea sa candideze la alegerile europarlamentare, ca independent si nu pe liste de partid trebuie sa strânga 100.000 de semnaturi. Dar tocmai de aceea ma bazez pe sprijinul vostru. Sunt român si iubesc România la fel ca voi toti, vreau sa fac ce pot eu mai bine pentru tara mea. Doar împreuna putem reusi!”, este mesajul lui Razvan Stefanescu.

rn

A mai fost la Zalau
in vara anului trecut

rn

Autoturismul cu numere de inmatriculare ce reprezinta un mesaj anti PSD a facut senzatie si in Salaj anul trecut, in iulie, la scurt timp dupa ce a devenit foarte popular in toata tara.
Audi-ul inmatriculat in Suedia cu MU#E PSD a trecut si prin Zalau. Masina a fost fotografiata pe 26 iulie, cu doar o zi inainte de Zilele Zalaului. Autoturismul a fost fotografiat prima data de zalauani pe bulevard. Apoi, masina a poposit timp de cateva minute pe strada Ghoerghe Doja, in fata la Unicarm, unde foarte multi zalauani si-au facut poze cu autoturismul.
Razvan Stefanescu a colindat anul trecut prin toata tara cu numerele de inmnatriculare MU#E PSD, în semn de protest la adresa guvernarii, inaintea manifestatiilor din 10 august, cunoscutul mitin al romanilor din strainatate, la care jandarmeria a intervenit cu brutalitate pentru dispersarea manifestantilor anti PSD.
Românului care a starnit spiritele cu numarul sau de înmatriculare MU#E PSD, din Suedia, i s-a intocmit dosar penal, pe motiv ca placutele de inmatriculare cu numar preferential sunt valabile doar pe teritoriul Suediei. Ulterior dosarul a fost clasat pe motiv ca cetateanul nu a incalcat nicio lege.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.