octombrie 1, 2022

Razvan Sabou: “Nicio echipa din Salaj nu putea sa faca fata celor de la Sticla Ariesul Turda”

Jucatorul de la Unirea Mirsid este de parere ca orice alta echipa din Liga a IV-a Salaj nu putea sa emita pretentii la baraj in fata gruparii din Turda

rn

Unirea Mirsid a aratat ceva mai bine in meciul retur al barajului de promovare in Liga a III-a si a fost invinsa la doar doua goluri diferenta de catre Sticla Ariesul Turda.
intre cele doua echipe a fost o diferenta destul de mare, care s-a vazut mai ales in tur, insa dupa parerea lui Razvan Sabou, la aceste jocuri de baraj nicio echipa din Liga a IV-a Salaj nu putea sa emita pretentii.
“in primul meci, scorul a fost prea dur, dar in retur am jucat mai bine, am si marcat si pe langa goluri am mai avut cateva ocazii. Cu putina atentie puteam scoate cel putin un egal. Pana la urma Stical Ariesul Turda a fost superioara, iar jucatorii erau foarte bine pregatiti fizic. Acest lucru s-a vazut mai ales in meciul din tur. Nicio echipa din Salaj nu putea sa faca fata celor de la Turda”, este de parere Razvan Sabou, cel care a jucat pentru al doilea an la rand intr-un baraj de promovare. Primul a fost cu Dumbrava Galgau, in fata celor de la Unirea Tasnad.
Atunci scorul a fost mai strans, iar satmarenii au castigat in tur cu 2 – 1, iar in returul de la Galgau, Unirea Tasnad s-a impus cu 3 – 1.
Anul acesta, Sticla Ariesul Turda a promovat la pas in Liga a III-a, cu scorul general de 10 – 2. in meciul tur, clujenii s-au impus cu 6 – 0, iar in retur au castiga si la Popeni cu 4 – 2.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.