septembrie 24, 2022

Razvan Sabou – jucator Unirea Mirsid: “Speram sa ne întoarcem acasa cel putin cu un egal!”

Venit în pauza de iarna la gruparea condusa de Calin Bereschi si Flore Pop, talentatul jucator a devenit al treilea în topul echipei al celor mai buni maratori dupa Ciprian Pavel si Maior Istvan. Sabou spera sa-si ajute echipa si la barajul cu Sticla Ariesul Turda si campioana Salajului sa se întoarca cu cel putin un rezultat de egalitate

rn

Dupa ce în sezonul 2015-2016, Unirea Mirsid reusea eventul în Salaj, cucerind atât titlul judetean, cât si Cupa României, gruparea condusa de Calin Bereschi si Flore Pop a reusit sa cucereasca un nou campionat, la finele acestui sezon. Gruparea din Mirsid a câstigat campionatul în ultima etapa si se va duela la barajul pentru promovarea în Liga a III-a cu Sticla Ariesul Turda.
Un aport la aceasta reusit a avut si Razvan Sabou. Desi a venit la gruparea din Mirsid abia în pauza de iarna, talentatul jucator si-a facut treaba si si-a ajutat echipa sa-si îndeplineasca obiectivul.
În cele 12 meciuri disputate în retur pentru Unirea Mirsid, atacantul de 26 de ani a marcat nu mai putin de 11 goluri, devenind al treilea în topul celor mai buni marcatori din sânul campioanei Salajului, dupa Ciprian Pavel cu 48 de goluri si Maior Istvan cu 26 de reusite.
Sâmbata, Razvan Sabou alaturi de colegii sai se vor lupta la meciul de baraj pentru promovarea în Liga a III-a cu Sticla Ariesul Turda, urmând ca meciul tur sa aiba loc pe terenul clujenilor, de la ora 18.00.
De mentionat este faptul ca Sabou a participat si anul trecut la barajul de promovare, alaturi de Dumbrava Gîlagu, atunci salajenii fiind eliminati în dubla mansa de Unirea Tasnad. De aceasta data, atacantul spera sa fie cu noroc si Unirea sa obtina calificarea în Liga a III-a.
“Speram sa facem o figura frumoasa la meciul de baraj. Am înteles ca Sticla Ariesul Turda este o echipa buna, dar si noi avem în echipa jucatori foarte buni, cu experienta la nivelul superior si care pot face diferenta. Avem încredere în noi si sper sa ne întoarcem cu cel putin un rezultat de egalitate de la Turda. Sunt pentru a doua oara consecutiv la baraj si sper ca de aceasta data sa fie cu noroc si sa trecem de gruparea clujeana”, ne-a declarat Razvan Sabou.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.