septembrie 30, 2023

Razvan Pop, medalie de bronz la C.N. de sala

0

Atletul Razvan Pop a participat, in perioada 20-21 februarie, la Campionatul National de sala la juniori I, la probele de 1500 si 3000 de m. La 1500 de m, sportivul a terminat cursa in 4:00:09, ocupand pozitia a patra, fiind la cateva miimi de secunde, de medalia de bronz. “Daca imi asculta indicatiile, Razvan putea obtine mai mult, dar probabil i-a fost frica sa nu cedeze la final”, a declarat Teodor Bidian, antrenorul sportivului.
La 3000 m, sportivul a facut o cursa foarte buna, clasandu-se pe pozitia a treia, cu timpul 8:34: 64 secunde, nou record personal. Cu acest timp, Teodor Bidian spera ca Razvan sa fie selectionat pentru Campionatele Balcanice de Cros, la juniori I. Selectia se va desfasura in 4 martie, la Felix.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut