Razvan Lucescu, suspendat o etapa si amendat cu 300 de lei

Comisia de Disciplina a Federatiei Romane de Fotbal a hotarat, luni, sa-l suspende o etapa si sa-l amendeze cu 300 de lei pe antrenorul echipei FC Brasov, Razvan Lucescu, dupa eliminarea din partida cu Gaz Metan Medias, din etapa a XXII-a a Ligii I, informeaza site-ul oficial al FRF.
Razvan Lucescu a fost eliminat din cauza protestelor repetate la deciziile brigazii de arbitri. De asemenea, antrenorul cu portarii si preparatorul fizic al brasovenilor, Andrei Santa si, respectiv Diego Langa, au fost suspendati cate doua etape si au fost amedati cu cate 3.200 de lei. Jucatorii formatiei Gaz Metan Medias, Ionut Buzean si Doru Dudita, au fost si ei suspendati. Buzean a primit doua etape si o amenda de 3.000 de lei, in timp ce Dudita va sta o etapa si va plati 700 de lei.
In minutul 71, arbitrul Victor Berbecaru a dictat penalti la o interventie in careu a lui Zoran Markovici asupra lui Marius Maldarasanu si i-a acordat cartonas galben fundasului central al gruparii mediesene. Mingea a fost pusa la punctul de la 11 metri, dar Zoran Marcovici s-a indreptat spre tusierul Octavian Sovre, cu care a avut un scurt dialog. Arbitrul asistent i-a facut semn lui Victor Berbecaru si i-a solicitat anularea loviturii de pedeapsa, moment in care mai multi fotbalisti de la FC Brasov, impreuna cu membrii staff-ului tehnic s-au repezit spre Octavian Sovre. Cavalerul fluierului a fost inconjurat imediat de fortele de ordine care l-au protejat pe acesta in fata jucatorilor brasoveni. In urma protestelor vehemente, Nicolae Constantin a primit cartonas galben. Totodata, antrenorii Razvan Lucescu si Andrei Santa au fost trimisi in tribuna de Berbecaru si au urmarit restul partidei din gura turnelului. In minutul 84, jucatorul echipei Gaz Metan Medias, Dudita, a lovit balonul dupa fluierul lui Victor Berbecaru si a primit al doilea avertisment si, implicit, pe cel rosu. In minutul 90+6, Buzean l-a lovit cu cotul pe capitanul echipei FC Brasov, Robert Ilyes, gest in urma caruia a primit direct cartonasul rosu.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *