Razvan Burleanu si staff-ul sau de la FRF vin la Zalau!

Razvan Burleanu si staff-ul  sau de la FRF vin la Zalau!

Presedintele Federatiei Române de Fotbal, împreuna cu Gabriel Bodescu – secretarul general al Federatiei, domnul Ion Geolgau – noul manager al Departamentului Scouting din cadrul FRF, dar si Felix Grigore – noul presedinte de la copii si juniori, vor fi prezenti astazi la Primaria municipiului Zalau, unde vor discuta cu autoritatile locale despre amenajarea unui teren de fotbal de mari dimensiuni cu suprafata sintetica. Mai apoi, suita de la FRF va fi prezenta la Cupa “Viitorul”

În cadrul conferintei de presa organizata cu prilejul Cupei Viitorul a participat si presedintele AJF Salaj – Daniel Sabou. Acestea i-a informat pe reprezentantii mass-media ca la editia din acest an a turneului va fi prezent si presedintele FRF – Razvan Burleanu, împreuna cu mai multe persoane din staff-ul Federatiei.
Seful fotbalului românesc va fi prezent marti la Zalau pentru a discuta cu autoritatile locale despre construirea unui teren sintetic de demensiuni mari în orasul de sub Meses.
În baza unui proiect implementat la nivel national, Federatia va subventiona aceasta investitie cu aproximativ 200.000 de euro, urmând ca autoritatile locale sa puna la dispozitie terenul necesar amenajarii bazei sportive. stop_coloana
”În calitate de presedinte AJF Salaj vreau sa felicit clubul Viitorul Zalau pentru aceasta initiativa. Am fost initiatorul Cupei Viitorul,  care s-a derulat în 2004 si uite ca s-a ajuns la editia a XII-a, iar acest lucru este îmbucurator ca CS Viitorul continua aceasta traditie.Sunt convins ca toate echipele care vor veni se vor simti bine în orasul nostru. Sunt 3 zile de fotbal si practic este o sarbatoare a fotbalului juvenil. Va fi prezent si domnul presedinte Razvan Burleanu, care marti de la ora 12.30, la sediul Primariei Zalau va participa si la o întâlnire cu oficialitatile locale. Si dânsul va veni la turneu, la baza sportiva de la Hereclean. Pe lânga domnul presedinte va mai veni secretarul general – Gabriel Bodescu, domnul Ion Geolgau – noul manager al Departamentului Scouting din cadrul FRF, dar si noul presedinte de la copii si juniori – Felix Grigore”, a declarat presedintele Daniel Sabou.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *