Razvan Burleanu a ajutat AJF Salaj cu un proiect de peste 5.000 de euro

Razvan Burleanu a ajutat AJF Salaj  cu un proiect de peste 5.000 de euro

Presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal Salaj, Daniel Sabou, ne-a dezvaluit astazi care a fost contributia lui Razvan Burleanu, presedintele FRF, care tocmai a mai obtinut un mandat, pentru dezvoltarea fotbalului din judet. 

rn

Daniel Sabou ne-a spus ca Razvan Burleanu a sprijinit AJF Salaj cu un proeict in valoare de 5.000 de euro, dar si cu alte beneficii.
"Am primit de la Razvan Burleanu cate doua mingi oficiale de joc pe care le-am dat fiecarei echipe inscrise in competitiile oficiale ale AJF Salaj. Burleanu a mai oferit si porti noi pentru clubul de copii Atletic Zalau, dar si patru perechi de porti la AJF. Pe langa acestea, Burleanu a mai sprijinit fotbalul din judet cu doua camere de filmat meciurile, dar si cu dotari pentru asistentii medicali prezenti la meciurile de fotbal din Liga a IV-a", ne-a declarat Daniel Saobu.
Razvan Burleanu a castigat pe 18 aprilie cel de-al doilea mandat la sefia FRF, dupa ce l-a invins in cadrul alegerilor pe Ionut Lupescu. Burleanu a strans 66 la suta din voturi.
La alegerile pentru sefia FRF au participat din Salaj Daniel Sabou, presedintele AJF Salaj, si Paul Hodis, presedintele Atletic Zalau.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *