septembrie 29, 2023

Razie a polițiștilor în rândul transportatorilor de persoane

0

Peste 100 de autovehicule au fost verificate de polițiștii rutieri sălăjeni, în cursul acestei dimineți, în cadrul unei acțiuni pentru verificarea legalității transporturilor rutiere de persoane.

În intervalul orar 06.30 – 09.30, polițiști de la Serviciul Rutier – Biroul Drumuri Naționale și Europene, de la Biroul Rutier Zalău dar și de la celelalte formațiuni de poliție rutieră din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj au acționat pe drumurile publice din județul Sălaj, în cadrul unei acțiuni desfășurată la nivel național, pentru verificarea legalității transportului rutier de persoane.

Activitățile polițiștilor au vizat verificarea documentelor necesare efectuării transportului de persoane de către operatorul de transport şi de către conducătorul auto și prevenirea conducerii sub influența alcoolului a unor astfel de vehicule.

Au fost controlate 110 de autovehicule, toate destinate transportului de persoane, fiind testați cu aparatul etilotest toți conducătorii auto verificați.

Nu a fost depistat niciun conducător auto care să fi consumat alcool înainte să se urce la volan în timp ce efectua transport de persoane.

Au fost aplicate însă 22 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 6.435 de lei.

Polițiștii sălăjeni continuă astfel de activități pentru responsabilizarea conducătorilor auto. Scopul acestor acțiuni este scăderea riscului rutier și adoptarea de către conducătorii auto a unui comportament preventiv în trafic.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut