Rată de vaccinare de 74,33 la sută în rândul personalului din școlile și grădinițele din Sălaj

Potrivit ultimei raportări oficiale, la nivel național, 108 unități de învățământ și 3.576 de clase și grupe funcționează în sistem online, din cauza numărului mare de infectări cu Covid-19 în rândul elevilor și al angajaților.

Sunt infectați cu noul coronavirus 26.974 de elevi și preșcolari. În rândul angajaților din unitățile de învățământ sunt în momentul de față 7.307 de persoane pozitive Covid-19.

În Sălaj, nu avem deocamdată unități de învățământ complet închise, dar funcționează în sistem online 51 de clase și grupe.

Sunt infectați în prezent și se află în izolare la domiciliu sau internați 265 de copii și 107 angajați din unitățile de învățământ.

Rata de vaccinare în rândul personalului din școlile și grădinițele din județ a ajuns la 74,33 la sută.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.