octombrie 5, 2022

Rata de promovare la titularizare judetul Salaj este de 45,9 la suta, in timp ce la nivel national este de 47,4 la suta

Rata de promovare la concursul de titularizare în învatamânt este de 47,40 la suta la nivel national si de numai 45,9 la suta in Salaj, înainte de contestatii. “n Cluj, spre exemplu, rata de promovare a fost de 54 la suta.

rn

În 2017, rata de promovare a examenului de titularizare la nivel national a fost de 47,63 la suta.
Contestatiile se înregistreaza pâna azi, 18 iulie, la ora 15:00, iar rezultatele finale se afiseaza la sediile inspectoratelor scolare judetene si pe site-ul titularizare.edu.ro în data de 24 iulie.
Pentru angajarea pe perioada nedeterminata (titularizare), candidatii trebuie sa obtina minimum nota 7 (sapte) atât la proba scrisa, cât si la proba practica/inspectia speciala la clasa în profilul postului.
La nivel national, sunt disponibile peste 4.500 de posturi didactice vacante în învatamântul preuniversitar, pentru angajare pe perioada nedeterminata. Dintre acestea, 3.354 sunt în mediul urban si 1.148 în mediul rural.
Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioada nedeterminata vizeaza educatori si profesori pentru învatamânt prescolar si pentru învatatori in învatamânt primar, da rlipsesc si foarte multi profesori titulari de Limba romana, muzica si educatie fizica si sport, arata Ministerul Educatiei Nationale.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.