decembrie 5, 2022

RAR: De luni, 28 octombrie, anularea programarilor nu se mai face telefonic

Registrul Auto Roman isi modifica modul de procesare a programarilor. Practic, de luni, 28 octombrie 2019, nu se vor mai putea anula telefonic programarile, ci exclusiv on-line.
Institutia a anuntat printr-un comunicat de presa mai multe modificari ale modului de procesare al programarilor.
"In continuare Call-Center RAR va opera telefonic pentru dumneavoastra programari si reprogramari, insa ne rezervam dreptul de a ne limita la cel mult doua vehicule pentru fiecare apel primit. Demersurile noastre au ca scop fluidizarea activitatii de programare, reprogramare sau anulare", se explica in comunicatul de presa.
Anularea on-line a unei programari este cat se poate de la indemana: veti gasi butonul "Programari S Anulare Programari" in partea de sus a oricarei pagini de pe site-ul Registrului Auto Roman. Urmatorul pas este scrierea cuvantului ANULEZ in casuta indicata, dupa care va vor fi cerute numarul programarii si seria caroseriei, alaturi de numarul de telefon.
Registrul Auto Roman mai mentioneaza ca trebuie sa fiti atenti si la un alt aspect: pentru a putea reprograma un vehicul va trebui sa anulati mai intai programarea initiala.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *