Răpire ca-n filme, la Cehu Silvaniei. Făptașul a fost reținut

Un tânăr de 19 ani din Băsești, Maramureș, a agresat și răpit o adolescentă care învață la Liceul din Cehu. A băgat-o cu forța în mașină și a dispărut.

Polițiștii au fost sesizați miercuri, 28 februarie, prin apel 112, cu privire la faptul că ”în proximitatea unui liceu din localitatea Cehu Silvaniei, un tânăr din localitatea Băsești, județul Maramureș ar fi agresat fizic și ar fi luat cu forța o tânără din localitatea Oarța de Jos, județul Maramureș, ar fi introdus-o pe aceasta într-un autoturism, ulterior plecând într-o direcție necunoscută. În urma activităților investigativ-operative efectuate de polițiști, cei doi tineri au fost depistați în localitatea Oarța de Jos, județul Maramureș. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că tânărul de 19 ani i-ar fi distrus tinerei în cauză telefonul mobil”, se precizează în informarea IPJ Sălaj.

În urma administrării probatoriului, față de tânărul de 19 ani polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cehu Silvaniei au dispus reținerea, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Sălaj.

Răpitorul va fi prezentat unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Jibou, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun.

Polițiștii din Cehu Silvaniei continuă cercetările, într-un dosar penal întocmit sub aspectul comiterii infracțiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și distrugere, în vederea documentării întregii activități infracționale a tânărului de 19 ani.

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *