noiembrie 29, 2022

La numai 39 de ani, TITEL IOAN VASILE COSMIN, jucator mijlocas, cu nr 6 la Rapid Zimbor, a pierdut lupta cu viata! A evoluat la mai multe echipe, Sanatatea Cluj, U Cluj, Avantul Panticeu, Rapid Zimbor (2002).

rn

A fost un caracter deosebit, onest, cinstit,sincer, sufletist.A lasat o sotie cu 2 copii minori in lacrimi, un tata trist si nemangaiat si a fost inmormantat langa mama sa, la cimitirul din loc. Caprioara com. Recea Cristur( Cluj) , in 30 iulie 2019 " se arata intr-un comunicat semnat de presedintele clubului Rapid Zimbor, Liviu Ciuca.Peste 300 de oameni au tinut sa fie prezenti si sa conduca pe ultimul drum pe Titel.
Au mai fost prezenti , alaturi de fostii colegi, de la fiecare echipa unde a jucat, primul lui antrenor, IOAN CIOCAN- U Cluj, primarul com. Zimbor, Gabriel Muresan , insotit de jucatorii Adi Brad, Popescu Adrian, Silaghi Marian, Tilinca Mihai, Butuza Mihai , pentru a conduce pe ultimul drum pe Titel. In semn de respect si pretuire , tricoul cu nr. 6 a fost pus alaturi de Cosmin si retras de la Rapid Zimbor.
"Nu te vom uita niciodata. Familia Rapid Zimbor" a fost mesajul de adio, pentru care a fost Titel Ioan Vasile Cosmin, fost jucator la Rapid Zimbor, rapus de o boala necrutatoare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *