noiembrie 27, 2022

Rapid Jibou a inregistrat scorul etapei

La sfarsitul saptamanii trecute s-a disputat etapa cu numarul XVII-a a Ligii a IV-a Salaj, la fotbal. A fost o etapa cu foarte multe goluri 36 (in total), in care favoritele s-au impus, dar scorul etapei a fost la partida dintre Logistic Zalau si Rapid Jibou. Echipa din Jibou s-a impus cu 12-1, jumatate din goluri fiind marcate de Adrian Farcas, fost jucator la FC Zalau. FC Silvania II isi continua marsul spre Liga a III-a prin victoria in fata celor de la Hereclean cu scorul de 5-2, iar Favorit Crasna se tine aproape de simleuani, prin succesul de la Chiesd, cu scorul de 3-2. Barcaul Nusfalau s-a impus la limita in deplasare la Meseseni, cu 2-1, iar Gloria Bobota obtine victoria cu 3-0, prin neprezentarea formatiei din Zimbor.
In continuare, pe primul loc se mentine FC Silvania II, cu maxim de puncte dupa 17 meciuri, 51, urmata de Favorit Crasna, cu 42 de puncte. Podiumul este completat de Barcaul Nusfalau, cu 45 de puncte. Pe locurile retrogradante se afla, in continuare, Unirea Hereclean, cu 12 puncte si Real Criseni, care pana acum nu a inregistrat nici un punct.
Rezultatele etapei a XVII-a:
Dumbrava Galgau-Venus Maeriste 2-1 (seniori), 3-0 neprezentare (juniori). Au marcat: Fazacas, Muresan/Rus;
Unirea Hereclean-Silvania II 2-5, 0-4. Au marcat: Sabau/Brata, Gavrilescu, Ulmeanu, Danila;
Somesul Ileanda-Real Criseni 6-0, 0-2. Au marcat: Tulici, Sekeli, Ilies Barle.
Gloria Meseseni-Barcaul Nusfalau 1-2, 0-10. Au marcat: Deac/Mandrut, Lakatos.
Logistic Zalau-Rapid Jibou 1-12, 1-6. Au marcat: Man/Farcas, Teglas, Roja Notigan, Munteanu.
AS Chiesd-Favorit Crasna 2-3, 2-0. Au marcat: Campan, Arghilean/Chis.
Gloria Bobota-Rapid Zimbor 3-0, 3-0-neprezentare.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *