Trei salajeni au fost raniti grav, marti, in accidente de circulatie. Primul este D. Deoniz de 56 de ani care a traversat strada in localitatea Bodia printr-un loc nepermis si fara sa se asigure, in jurul orei 18,30. A fost surprins si lovit de un autoturism condus de H. Nicolae de 19 ani din localitate.
Cateva ore mai tarziu, intre localitatile Suplacu de Barcau si Port, P. Lucian de 20 de ani din Marca s-a autoaccidentat. Neavand permis de conducere, dupa ce a consumat bauturi alcoolice s-a urcat pe un moped neinregistrat. In timp ce conducea mopedul pe timp de ploaie si carosabil umed, a pierdut controlul directiei si s-a rasturnat cu mopedul pe partea carosabila. Tanarul nu purta casca de protectie si s-a ranit grav.
Putin dupa miezul noptii a avut loc al treilea accident, in Sarmasag. P. Bogdan de 30 de ani din localitatea Bran, judetul Brasov, conducea un autoturism cu viteza prea mare pentru conditiile de drum, a pierdut controlul volanului si s-a rasturnat in sant, ranindu-se grav.