Ramona Goga (USR), prezentă la Congresul Extraordinar ALDE Party

Zălăuanca Ramona Goga, consilier municipal și candidat la alegerile europarlamentare din acest an, participat, zilele trecute, la Congresul Extraordinar ALDE Party – Liberals and Democrats for Europe, alături de delegația USR.

“Am asistat la discursuri extrem de motivante și emoționante, am votat carta valorilor și Manifestul liberal pentru alegerile europarlamentare care vor avea loc pe 9 iunie. Importanța lor va fi mai mare decât oricând. Europa și modelul democrației liberale sunt sub atac, atât din exterior, cât și din interior: războiul început de Rusia ne arată că Putin vrea să elimine orice fărâmă de speranță a ucrainenilor de a trăi într-o țară liberă; unitatea proiectului european e zguduită de oameni precum Robert Fico sau Viktor Orban, care fac jocul Rusiei prin tentativele de blocare a acțiunilor comune. Gravitatea situației nu ne descumpănește, ci ne motivează să luptăm cu toate forțele pentru o Europă liberă, sigură și democratică. Eu, alături de Alianța Dreapta Unită, lupt pentru o Europă în care tinerii să se bucure de un mediu curat, șansa de a se dezvolta profesional și, mai ales, pentru o Europă în care toți tinerii au acces la educație de calitate”, spune zălăuanca Ramona Goga.

Tânăra a fost desemnată de USR să candideze la alegerile europarlamentare care vor avea loc în data de 9 iunie. Pentru acest tur de scrutin, la fel ca și pentru locale, USR, PMP și Forța Dreptei vor merge împreună, ca Alianța Dreapta Unită. 

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *