noiembrie 27, 2022

Rambursarea TVA-ului pana la finele anului la firmele care au fost controlate

In contextul rectificari bugetare, noul Ministru de Finante. Florin Citu a anuntat saptamana trecuta, ca vor fi suplimentati bani pentru plata concediilor, returnarilor de TV si prestatii sociale.

rn

"am suplimentat platile pentru decontarea concediilor medicale cu 1,2 miliarde de lei. Nu au fost bani in buget, in ultimele patru luni, pentru plata acestor concedii medicale. La TVa am facut deja doua plati si, pana la sfarsitul anului, ne asiguram ca toate companiile vor primi TVa-ul – cele au avut deja controale si au avut raport favorabil pentru returnarea TVa-ului", a declarat Florin Citu

rn

Banii din TVa-ul returnati pana la finalul anului

rn

Florin Citu a mai declarat ca acele companii care au fost verificate si au primit raport favorabil pentru returnarea TVa-ului vor primi acesti bani pana la finele acestui an.

rn

"Nu este normal ca sectorul privat sa sustina iresponsabilitatea guvernului precedent. Sunt aici companii care daca nu ar fi primit acesti bani, unele chiar ar fi intrat in faliment", a mai declarat Florin Citu.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *