decembrie 2, 2022

Raiffeisen Bank va intrerupe, duminica, functionarea cardurilor

Raiffeisen Bank va intrerupe duminica, intre orele 01:00 si 03:00 dimineata, toate operatiunile cu carduri, la ATM-uri si comercianti, in vederea imbunatatirii sistemului informatic, a anuntat vineri banca. Astfel, intre orele mentionate, cardurile emise de banca nu vor putea fi utilizate, iar retelele de ATM-uri si POS-uri vor fi oprite, in urma unor imbunatatiri pe care banca le face la sistemele informatice, se arata intr-un comunicat al Raiffeisen Bank.
Raiffeisen Bank are o retea de peste 1.000 ATM-uri, 8.500 POS-uri, 1,5 milioane carduri de debit si peste 300.000 carduri de credit. Orice cont curent deschis la Raiffeisen Bank are asociat unul sau mai multe carduri de debit, iar detinatorul beneficiaza de mai multe canale de acces la serviciile si produsele bancii, respectiv Raiffeisen Online (internet banking), Raiffeisen Direct (telefon banking) sau myBanking (mobile banking).

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *