octombrie 3, 2022

Raed Arafat i-a promis lui Liviu Balint șapte ambulanțe noi și o vizita in Salaj

Managerul Serviciului Județean de Ambulanța Salaj, Liviu Balint, s-a întâlnit la sfârșitul saptamânii trecute, la Sinaia, cu doctorul Raed Arafat, secretar de stat în Ministerul Sanatații, cu care a discutat despre dezvoltarea Serviciului Județean de Ambulanța Salaj prin achiziționarea de noi ambulanțe. 

Liviu Balint s-a ales la Sinaia și cu promisiunea lui Arafat ca va veni în cursul lunii mai la Zalau, pentru a participa la inaugurarea noului sediu al SJA Salaj din Zalau, dar și pentru a vedea modernizarile recente la stațiile de ambulanța din județ.
“Am primit promisiunea domnului Arafat ca va veni în Salaj la inaugurarea noului sediu al Serviciului Județean de Ambulanța Salaj. Totodata, Arafat a promis ca anul acesta se vor achiziționa 300 de ambulanțe noi, din care șapte vor ajunge în Salaj. Este vorba de cinci ambulanțe de tip B, una de tip C și una de tip A. La întâlnire am mai discutat și despre schimbarea uniformelor de serviciu de la serviciul de ambulanța, stop_coloana dar și despre deblocarea unori posturi de ambulanțieri, asistenți și doctori, pentru ca la nivel național, cât și la nivel județean, este criza de personal în Serviciile de Ambulanța”, ne-a declarat Liviu Balint.
La întâlnire au mai fost prezenți reprezentanții Federației Naționale a Sindicatelor de Ambulanța din România, conducerea PSU, departamentul de Situații de Urgența din M.A.I., și alți invitați din Ministerul Sanatații.
Cel mai important punct al ședinței a fost caderea de comun acord a tuturor servicilor județene de ambulanța din țara pentru adoptarea unei strategii de dezvoltare a acestui serviciu și semnarea unui acord cadru de achiziții de ambulanțe în urmatorii patru ani.

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.