februarie 9, 2023

Radarele fixe au intrat in functiune!

Incepand de vineri, 30 ianuarie 2009, camerele fixe de monitorizare a traficului rutier instalate in judetul Salaj au fost puse in functiune. Astfel, camerele montate in comunele Zimbor, Sanmihaiu Almasului, Bocsa, Bobota, Ileanda si Galgau inregistreaza non stop autoturismele care depasesc limitele legale de viteza in localitate.
“Ulterior, imaginile sunt vizionate de politisti, care trimit comunicari catre proprietarii masinilor pentru ca acestia sa comunice, in 5 zile, cine a condus autoturismul surprins ca a depasit limita de viteza. Dupa primirea raspunsului, politistul incheie si expediaza procesul-verbal de contraventie”, ne-a declarat Tincuta Dumuta, purtator de cuvant al IPJ Salaj.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut