septembrie 28, 2023

Răcire accentuată a vremii și ninsori în Sălaj

0

Vremea se răcește accentuat și vom avea parte din nou de precipitații sub forma de ploaie, lapoviță și ninsoare. La înălțimi peste 300 metri, se va depune strat nou de zăpadă. “Începând cu după amiaza zilei de marți ploile cuprind întregul județ, urmând ca în cursul nopților și al dimineților să predomine ninsorile în zonele deluroase ale județului și să se depună un strat subțire de zăpadă de 1-5 cm. La peste 500 de metri altitudine, în Munții Meses și Plopiș iarna se întoarce în forță, urmând sa se depună între 10-20 cm proaspeți de zăpadă, chiar 30 cm pe Magura Priei și zona Dealu Corbului (Tusa)”, avertizează Severe Weather Alert.

Așadar, cei care aveți drum la Cluj sau Oradea atenție mare cum circulați în zona Meses și Pădurea Neagră, mai ales în cursul nopților când depunerea va fi mai consistentă. Din păcate, pomii deja infloriti vor fi afectați într-o mică măsură, deoarece în timpul nopților în unele zone temperaturile vor coborî sub 0 grade, urmând ca ziua să fie cuprinse între 2 și 4 grade, potrivit Severe Weather Alert.

De vineri, vremea va începe să se încălzească.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut