Programul “Rabla” va deveni operational in luna martie, a anuntat premierul Emil Boc. Ca urmare, de luna viitoare, proprietarii masinilor mai vechi de 12 ani vor beneficia de o prima de 3.800 de lei, in loc de 3.000 cat era valoarea in urma cu un an. De asemenea, numarul de masini care intra in acest program a fost extins de la 40.000, la 60.000, ca o forma de sustinere a industriei si, nu in ultimul rand, de innoire a parcului auto din Romania.
Inmatricularile de automobile noi au scazut cu 53,1% in ianuarie, comparativ cu aceeasi luna a anului trecut, iar inregistrarile de masini second-hand de import au coborat cu 52,2% in perioada analizata.
In cadrul programului “Rabla” de anul trecut, circa 50 de salajeni au reusit sa-si achizitioneze un autoturism nou, in baza primei de casare de 3.000 de lei.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut