septembrie 28, 2023

Pusok Levente si-a atins obiectivul

0

De luni, 16 februarie, a inceput, la Iasi, finala Cupei Romaniei la box seniori. De la CSM Armatura participa Adrian Poputea, la 91 kg si Pusok Levente, la 75 kg. La competitie concureaza un numar de 82 de sportivi din toata tara.
Primul care a intrat in concurs a fost Levente, care a si pus mana pe o medalie. Acesta a trecut de sportivul Andrei Valentin, legitimat la Artrom Slatina. De amintit ca obiectivul stabilit de antrenorul celor doi sportivi, Ioan Dragos, este castigarea unei medalii la aceste intreceri.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: [email protected]

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut