septembrie 28, 2023

Punctul de vaccinare Pfizer din Zalău, cel mai aglomerat din județ

0

Marți, la ora prânzului, 2.983 de persoane figurau pe lista de așteptare la Centrul de vaccinare din Zalău, de la Casa Armatei. E vorba însă de linia unde se administrează serul Pfizer pentru că, în aceeași locație, doar că în partea stângă, pentru linia care administrează vaccin AstaZeneca pe lista de așteptare apăreau, la ora 12.00, doar două persoane.

Cerere mare e și la Centrul de vaccinare de la Șimleu Silvaniei, unde sunt 1614 persoane pe lista de așteptare, urmat de cel de la Jibou, cu 1.077 de persoane în așteptare.

La celălalt Centru de vaccinare din Zalău, deschis mai recent populației generale, la Unitatea Militară (pe strada Simion Bărnuțiu nr. 91), sunt 998 de persoane pe lista de așteptare.

Aglomerat este și la Hida, unde pe lista de așteptare sunt 726 de persoane.

La Cehu Silvaniei, 615 persoane așteaptă să le vină rândul, la Sărmășag sunt 539 de persoane pe lista de așteptare, la Ileanda 474, iar la Crasna 370.

Cu excepția Centrului de vaccinare de la Casa Armatei din Zalău, unde se administrează Astra Zeneca, și a Centrului de vaccinare de la Crasna, unde se administrează Moderna, toate celelate centre din județ folosesc în acest moment vaccinuri Pfizer.

Marți la amiază, 9.398 de persoane figurau în total pe listele de așteptare din județ.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Sari la conținut