noiembrie 26, 2022

Punctul de pensie crește cu 5 la suta

Ordonanța aprobata miercuri de Executiv crește la 871,1 lei punctul de pensie, în 2016. Valoarea acestuia este în acest moment de 830,2 lei. Creșterea punctului de pensie este prevazuta în ordonanța privind salarizarea personalului platit din fonduri publice în anul 2016, prorogarea unor termene, precum și unele masuri fiscal-bugetare.

Ordonanța arata ca, “prin derogare de la prevederile Legii privind sistemul unitar de pensii publice, în 2016 valoarea punctului de pensie se majoreaza cu 5 la suta, la 871,7 lei”. stop_coloana Valoarea punctului de pensie este în acest moment de 830,2 lei, iar pensia medie ajunge la 840 de lei pe luna. 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *