noiembrie 27, 2022

Am vazut in mass media declaratiile unui fotbalist pur sange,acum antrenor , in speta Daniel Pancu.El a fost controversat datorita temperamentului ca si fotbalist dar si mai realist ca antrenor. Iata ce spune;

rn

" Primarii si politica au stricat fotbalul romanesc! Ei sa se ocupe de infrastructura si gazoane, sa avem stadioane frumoase. La 95 la suta dintre echipele sustinute de primariile locale,primarii se baga si in chestiuni tehnico-tactice".In fotbalul nostru de Salaj, conform semnalelor din sate si comune, majoritatea primarilor se implica!
Unii asigura finantarea echipei prin asociatiile de profil, altii iau loc pe banca si striga la arbitri ,altii spun cine sa intre in teren, unii ameninta cu retragerea din competitii, altii sunt indiferenti, etc. Ipostaze si oglinzi ale alesilor locali le putem gasi duminical odata cu inceperea meciului de fotbal din fiecare comunitate. O fi bine, o fi rau ?
Doar sufletul si gandirea lor cugetatoare poate stabili ! Caci e de-a dreptul diabolic sa contrazici persoane cu asemenea functii ca locul lor ales , este cel de la carma comunei.Saptamanal, ziarul Graiul Salajului ,prin rubrica de sport ,aduce in prim plan o insiruire de localitati care au echipe de fotbal, deci este o minima miscare sportiva.
Pe care nu le gasim, inseamna ca interesul e minim. Si sunt multe primarii fara sport, multi edili-sefi neimplicati,probleme sociale de rezolvat, etc. Cea mai mare nerealizare in 2019 pentru multe primarii din Salaj , impreuna cu scolile gimnaziale este tratarea cu indiferenta a Cupei Satelor. Dar si cei care s-au implicat cu echipe spun ca nu au vazut la fata pe reprezentantul AFIR-Agentia de Finantare a Investitiilor Rurale- din judetul Salaj.Acesta avea un rol major in motivarea si participarea copiilor din scoli. Si atunci , pe buna dreptate, multa lume este nostalgica la timpurile cand jucau in iarba desculti, in tenisi, in ciorapi, numai sa dea cu piciorul intr-o minge adevarata cu siret!

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *