Pulsul Ligii a V-a

La Somes Galgau orice bine, nu e rau

rn

Asociatia Sportiva de Fotbal din Somes Galgau a luat fiinta din dorinta tinerilor din zona Galgau de a avea propria echipa. Astfel tineri din Barsau Mare, Capalna, Chizeni, Dobrocina, Fodora, Francenii de Piatra , Glod, Gura Vladesei s-au reunit in jurul lui Osan Florin, un inimos polisportiv cu reminiscente spartane. Vechilor iubitori si practicanti in teren gen Federica Ionut, Banias Alex, Florin Osan, Florin Federiga, Gabriel Hatos , s. a. li s-au alaturat Oros Adrian, Chira Vasile, Gavris Razvan, Babos Alexandru, Benche Iliuta, Dragan Marius, Suteu George, Viman Alex, Ciurean George, Grebisan George, Gavris Remus, Vlad Andrei, Miclea Paul, Gavris Stelian, Darius Lar, Paul Miclea , etc. Sunt foarte multi tineri care refuza Dej-ul, Ileanda sau Rus tocmai pentru a fi impreuna aici. Florin Osan, inimosul presedinte, conducator , delegat si sfatuitor in fotbal al tinerilor ne spune :
"Galgau, este comuna de la marginea Salajului. Nu ne-am inscris in campionat sa creem probleme la cineva. Respectam legislatia, respectam viata , respectam oamenii care ne inconjoara. Cei care iau deciziile vor fi responsabili. De la noi au aprobare sa faca ce e bine, nu rau."

rn

Napradea vrea Legalitate si Responsabilitate

rn

De la nivelul comunei, primarul Vasile Fodor, a raspuns raspicat ca echipa este pregatita si ca nu are probleme deosebite. El a afirmat zilele trecute:
"La noi problema corectitudinii reluarii campionatului e foarte importanta. Tot ceea ce inseamna legalitate si responsabilitate e foarte important ".
Becea Bogdan , presedintele Napradeana Napradea a afirmat:
"Este importanta legalitatea deciziilor urmatoare. Nu poti vana un trofeu fara sa ai responsabilitate si sustinere. E foarte importanta acum , decizia."

rn

Cizerul spune ca locul unu e promovarea

rn

Presedintele AS Inter Cizer , Cristea Ioan a readus Cizerul pe linia traditionala: fotbalul. Insa el spune ceva interesant:
"Omule bun, ma cunosti, spun pentru cititori, ma rog unde esti acuma, nu poti avea pretentii de promovare decat daca esti pe locul unu. Ce rost are o munca de 26 de etape , bani cheltuiti, duminici cu fotbal si rezultate surpriza! Acesta e fotbalul, dar nu poti tu sa vii sa promovezi de pe alte locuri. Nu ai echipa, nu promovezi, nu ai conditii nu promovezi mai tataie, e clar. Ne-am incurcat si noi la Ban ( scor 3-3), dar daca se continua scoateam echipa bistos pe locul unu.Asta inseamna sa fii campion."

About Author

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *