Pugilistul salajean Denis Stoica face pasul catre Centrul Olimpic de la Braila!

Pugilistul salajean Denis Stoica face pasul catre Centrul Olimpic de la Braila!

Talentatul pugilist de la CSM Zalau s-a remarcat prin calitatile sale demonstrate în rândul competitiilor oficiale si în perioada urmatoare ar urma sa faca parte din importantul Centru de box, acolo unde va putea beneficia de toate conditiile pentru a continua sportul de performanta

rn

În ultimii ani, judetul Salaj este recunoscut pe harta boxului românesc datorita rezultatelor obtinute de catre Adrian Poputea. Multiplu medaliat în cadrul competitiilor nationale la toate categoriile de vârsta, precum si medaliat cu bronz în doua rânduri la Centura de Aur a României si o data în cadrul Campionatului European Studentesc (Rusia 2009), Poputea a tinut steagul sus pentru judetul nostru în ceea ce priveste acest sport.
Totusi, sportivul se pregateste de retragere, chiar daca sufletul nu îl lasa, iar în urma lui vin câtiva tineri cu potential care ar putea deveni “noul Adrian Poputea” pentru boxul salajean.
Aici ne referim la Sergiu Moraru, medaliat cu aur la Cupa României, dar care în ultima perioada se pare ca a lasat sportul deoparte, având în vedere ca se afla la scoala de Politie de Frontiera ”Avram Iancu” Oradea.
Pe lânga acesta, tineri precum Denis Stoica au reusit sa-i impresioneze pe antrenorii de la CSM Zalau, precum si pe altii antrenori de la diverse cluburi, în cadrul competitiilor oficiale la care a participat pugilistul salajean.
Cel mai bun rezultat reusit de catre pugilistul antrenat de maestrul Ioan Dragos este fara doar si poate titlul national, cucerit în finalul anului 2016, la categoria de greutate 56 de kilograme, acesta fiind inclus si de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret Salaj între Laureatii Anului Sportiv 2016 în Salaj. Stoica mai are în palmares si o medalie de argint obtinuta la Campionatul National.
Prin urmare, sportivul pregatit de Ioan Dragos, va face pasul catre Centrul Olimpic de la Braila, acolo unde va putea beneficia de toate conditiile necesare pentru a face performanta mult dorita în acest sport, performanta, pe care Denis si-o doreste înca de la vârsta de 11 ani, când a decis sa practice boxul.
“M-am apucat de box la vârsta de 11 ani si m-am putut bucura de rezultate bune de-a lungul timpului, reusind sa devin atât vicecampion nationl, cât si campion national. Faptul ca voi merge la Centrul Olimpic de la Braila este o sansa mare în viata mea pentru a face ceea ce îmi doresc înca de când eram copil”, ne-a declarat Denis Stoica.
Zicala “performanta cere sacrificii” se potriveste perfect si în cazul lui Denis Stoica, care va traversa aproape toata tara pentru a fi la Centrul Olimpic, si astfel va fi departe de parinti, precum si de prietenii alaturi de care a copilarit.
“Ce sa spun, îmi pare rau ca voi fi departe de ei, dar nu am ce sa fac. Asta îmi doresc cel mai mult, sa ajung la performanta. În plus, voi mai putea sa vin sa îi vizitez, când voi avea timp si permisiune de la Centrul Olimpic”, ne-a mai spus talentatul pugilist în vârsta de 16 ani.
Despre acest transfer am vorbit si cu maestrul Ioan Dragos, care ne-a confirmat faptul ca Denis Stoica va pleca la Centrul Olimpic de la Braila.
“La Braila se va pregati cu totul. Va beneficia de masa si cazare si se va muta acolo cu tot cu scoala. Atât el, cât si parintii sunt de acord cu aceasta mutare, având în vedere ca toti îsi doresc ca Denis sa faca performanta. La Centrul Olimpic de la Braila va beneficia de toate conditiile necesare pentru a reusi sa faca performanta în acest sport. La Braila este unul dintre cele mai serioase centre, cu o conducere foarte buna si din partea Primariei Municipiului Braila si probabil, vor face o treaba buna acolo”, ne-a spus si maestrul Ioan Dragos.

About Author

Comments

No comments yet. Why don’t you start the discussion?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *