noiembrie 30, 2022

PSD tanjeste dupa putere, pregateste o motiune de cenzura impotriva guvernului Orban

Abia debarcat de la Guvern in luna noiembrie 2019, PSD doreste din nou puterea, vrea sa se intoarca la Guvern tot printr-o motiune de cenzura. Chiar inainte de primul tur al alegerilor prezidentiale 2019, cand se vehicula un tur doi fara PSD, presedintele PSD, Viorica Dancila vorbea despre o depunere de motiune de cenzura" cat mai curand posibil". Intrebata la Antena 1 daca va colabora cu guvernul PNL in caz ca va fi votata presedinte al Romaniei, Dancila a declarat ca guvernul lui Orban "nu va rezista", si a anuntat depunerea unei motiuni de cenzura în luna februarie.

rn

"Presedintele României trebuie sa discute pe obiective importante pentru ţara cu un guvern indiferent de culoarea politica. Eu cred ca un guvern cum este guvernul actual, care nu are majoritate, va fi un guvern care nu va rezista. Eu ştiu ca Partidul Social Democrat va depune moţiune de cenzura în februarie, cât mai curând posibil, ca un guvern nu trebuie dat jos de preşedintele României trebuie dat jos de catre majoritatea din Parlamentul României şi eu cred ca ceilalţi vor face majoritate pentru ca nu vor susţine un guvern care va duce la dezastru România", a afirmat Viorica Dancila intro emisiune la Antena 3.

rn

Interesant ca partenerul de ping-pong si fost ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, a declarat ca o astfel de masura trebuie bine discutata, pentru a "guvernul unei tari nu se schimba de pe o zi pe alta". "Nu cred ca trebuie să ne jucam cu aceste instrumente clar democratice, dar trebuie sa fie foarte bine discutate. Nu putem sa ne jucăm de-a motiunile si astazi e un guvern, mâine e alt guvern", a afirmat Teodorovici, citat de Newsweek.

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *