octombrie 4, 2022

PSD sustine pe fata penalii fara functii publice

Face zilele acestea multa valva stirea ca primarul PSD al orasului dâmbovitean Pucioasa, Constantin Ana, a semnat initiativa pornita din randul cetatenilor cu titlul „Fara penali în functiile publice”, prin care se vrea modificarea legislatiei astfel incat condamnatii sa nu mai acceada in functii publice. Gestul lui surprinde, nu doar publicul, ci mai ales partidul, al carui lider, Liviu Dragnea, este condamnat, o data definitiv si o data in prima instanta. Sa fii PSD-ist si sa nu vrei lideri penali este o contradictie recunoscuta. Si intarita de membrii PSD. 

rn

Seful de partid al primarului anti-penali a anuntat deja ca acesta e pasibil de o sanctiune grava. Presedintele PSD Dâmbovita, senatorul Adrian tutuianu, spune ca gestul primarului din Pucioasa, care a semnat initiativa „Fara penali în functii publice” este „inacceptabil” si „de natura a crea confuzie în interiorul partidului si electoratului PSD”, actiunea primarului urmând sa fie analizata în partid. {utuianu a tinut si sa sublinieze ca gestul primarului este unul personal si nu reprezinta pozitia PSD Dâmbovita. Cu alte cuvinte, cum sa fii PSD-ist si sa nu vrei penali in conducerea tarii?
Bietul primar, in pornirea sa de bun simt, a incercat sa-si justifice gestul spunand ca s-a speriat de ”aceasta ura împotriva PSD”, de “aceasta dezbinare între PSD si tinerii care protesteaza împotriva noastra".
"Eu am vrut sa fiu un liant. Interesul nostru e comun, vrem toti o tara normala, sa devenim o tara unita. Am fost speriat de aceasta ura împotriva PSD”, spune primarul care l-a tradat pe liderul penal Liviu Dragnea de dragul principiilor, fapta pentru care va plati, desi incerca sa o dreaga cerand indurare de la conducerea partidului spunand: “Nu înseamna ca sunt mai putin PSD-ist ca am semnat. E un gest de normalitate. si noi suntem oameni, nu maimute. si noi, PSD-istii tineri, suntem interesati de viitorul acestei tari. Nu am avut un interes personal. În nicio clipa nu mi-a fost teama ca mi se va reprosa ceva din partea conducerii partidului”. Primarul Constantin Ana, de 40 de ani, membru PSD de 21 de ani, nu va mai avea insa viata buna in partidul care sustine penalii.

rn

 

rn

 

Lasă un răspuns

NOTA: sunt interzise injuriile, incitările la ură ori violență, cuvintele obscene și atacul la persoană. Publicația „Graiul Sălajului” nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea formulării acestora revenind integral autorului comentariului. Orice persoană care se consideră prejudiciată de conținutul unui comentariu, are posibilitatea să solicite ștergerea comentariului respectiv, în baza unei cereri în acest sens, transmise pe adresa de email a redacției: graiulsj@unisys.ro

Adresa ta de email nu va fi publicată.